Fuuuuk! Inte little J...

Läste precis att min favorit karaktär i Gossip Girl ska sluta.
Det är troligtvis sant. Jag såg först ett klipp där en paparazzi-fotograf frågade henne om GG och hon sa bara "It's over." Sen kollade jag på kanal5 bloggen och där blev det bekräftat - Taylor har fått sparken.
Jag hoppas däremot att It girl ska bli en serie och att Taylor fortsätter att spela Jenny.
Men men, jag och alla andra får vänta tills säsongsavslutningen innan vi vet, det ryktas tydligen att det händer någonting spektakulärt med little J. Men som sagt, det är bara att vänta och se...
:*

The Twihard is back. . .

Japp, i stort sett alla vet att jag ÄLSKAR Twilight och jag får ett rätt konstigt sug ibland - jag känner att jag bara MÅSTE läsa antingen Twilight, New moon, Eclipse eller Breaking dawn. För vissa kanske det är konstigt, men jag tror att om man har fastnat i "Twilight-träsket" så kommer man aldrig att bli den man var innan, tro mig. Jag tror att jag har fastnat i det där träsket - IGEN. Håller iaf på att läser om New Moon just nu... ^^
Sitter dessutom och kollar på en hemsida - Cafe Press - och kollar på lite Twilight saker och det finns många bra fraser, här är några exempel:

"If you don't like Twilight, then you're just stupid."

"So there's a little town called Forks (And I think I kinda wanna live there)"

"So I've read Twilight ten times, your point?"

"Sorry I only date werewolves"

"Merry Twilight and a happy New Moon."

"It's a Twilight thing (You wouldn't understand)"

"I was there 11.20.09 where were you?"

"Edward is a VILF."

"O.C.D." (=Obsessive Cullen Disorder)

"It's all fun & games until someone gets a papercut."

"A sparkly man from Forks told me I smell good."

"I was pale before Twilight made it cool."

"Team Jakeward (It's too hard to chose)"

Och ett par bilder:











To Edward - :*
Hahahah. . .

Dagens låt



Det blev den tråkiga versionen...

Skolan

Sitter i skolan, jag och Medya satt kvar en stund, jag för att göra lite på min svensa novell och hon för att fixa med sin svenska redovisning. Skolan har varit som skolan brukar vara - lite tråkig och lite rolig. Har typ ingenting annat att skriva... :*

Fredag.

Yes! Nu är den nya headern färdig. Det är ju assvårt att bestämma sig för hur den ska se ut, det finns ju så många olika alternativ... Men nu är frågan - med eller utan text?

Idag har jag typ duschat och käkat idag, roligt. jaja, nu ska jag ladda upp headern. :*

Dagens låt



Från senaste GG och jag blev lite kär i den :*

Tisdag.

Idag så va det ju världens finaste väder ♥
Solen sken och fåglarna sjöng faktiskt. Jag tog vääääärldens längsta dusch på förmiddan och gick ut sen i det fina (men lite kalla) vädret. En filt och bok så bar det av till stranden.

Jag vet att jag borde jobba röven av mig på svenskanovellen som ska vara klar efter lovet, men jag har ingen instpiration... Det suger. Kan ngn hjälpa mig?

Jag vill dessutom tacka den underbara person som uppfann google så att jag kunde kolla på det avsnittet av GG jag missade i söndags. TACK ♥
Nu så sitter jag och kollar på Cougar Town, den som har missat det - ojojoj... Det är grymt! :)

Ska fixa ngn ny header någon dag, när jag orkar...

:*

Påsklov

SUCK. Det är snö ute. JAG VILL INTE LÄNGRE! Orkar verkligen inte med mer snö.
jag vet, hycklare där, du va ju i fjällen och älskade det. Men så ska det vara, snön kan vara kvar där uppe tills typ mitten av april, men här ska den försvinna senast i början på mars. Det är ju så det ska vara, alla stockholmare ska gå runt i stan som om det är 20 plus och strålande sol ute fast det är typ 9 grader varmt och soligt ute. Alla ska ha sommarkänslor och mina klasskompisar ska ut och bada när isen har smält. Nu har snön funnits på marken heeeeeela mars (i och för sig har det inte hindrat många från att gå i skinnjacka och strumpbyxor) och jag har frusigt häcken av mig i min långa dunjacka. Jag vill gå runt i min skinnjacka och solglasögon och INTE frysa röven av mig. ÄLSKA sommaren och våren, HATA vintern.

Men men... vad tycker du?

Jag kollade in en ny blogg idag och jag tror att den kommer bli en av dom få bloggarna jag kommer läsa regelbundet. Den heter Life of Brownsugar. Kolla in den själv.

:*

RSS 2.0