Fullt hus...

Sitter hemma hos ett par grannar och det är typ sju miljoner ungar och vuxna som ska käka typ nu. Sen ska alla barn ut och gå "bus el godis". Jag vägrar, så jag slipper gå denna förnedrings-runda med 6-13 åringar, tack gode gud! Har börjat med ett nytt onödigt spel på fejjan - Café World. Det är ännu mer nördigt än farmville.

Nu måste jag stänga av, see U.
Chao!

Ledsen...

Sitter och lyssnar på underbara Tokio Hotel just nu och anledningen till att jag inte har bloggat är helt enkelt, jag har inte haft någonting bra att skriva. Idag har jag "deppat" och spelat GH. Vilken händelserik dag(not)!
Skulle jäääätte gärna gå på midnattsvisningen av New Moon den 19/11 men det fanns bara 1 biljett kvar, får inte gå själv... Haha, kollade nyss, alla biljetterna va sluuut... :( Fast det va inte oväntat... Får väl gå på fredan istället... (Vi får se om man kommer in på 15 år) Annars va det absolut ingenting annat...
:*

New moon soundtrack


Låtarna som ska vara med i New Moon har släppts och här är hela listan.

1. Death cab for cutie - Meet me on the equinox
2. Band of skulls - Friends
3. Thom yorke - Hearing damage
4. Lykke li - Possibility
5. The killers - A white demon love song
6. Anya marina - Satellite heart
7. Muse - I belong to you (New Moon remix)
8. Bon vier & St. Vincent - Roslyn
9. Black rebel motorcycle club - Done all wrong
10. Hurricane bells - Monsters
11. Sea wolf - The violet hour
12. OK Go - Shooting the moon
13. Grizzly bear - Slow life (with Victoria Legrand)
14. Editors - No sound but the wind
15. Alexandre Despalt - New Moon (The meadow)

Alla låtarna är gjorda i en Soundtrack version.

Hoppas ni gillar dom!
:*

Morgon (för mig iaf...)

Igår va jag på cirkus emd min farmor, en av mina farbröder och hans fru. Fast det va ingen vanlig cirkus med elefanter och grejer, utan det va en tävling kan man säga - Cirkus Prinsessan hette det. jag tog ett par bilder som jag tänkte lägga upp så fort jag får tillfälle. Annars vaknade jag för ca två timmar sen... Jag kanske bloggar senare, om jag får datan... Men :*


Tjeenare

Sitter hemma hos min kära farmor och bloggar. Vi i klassen hade ett litet disco för årskurserna F-6 från 18.00-22.00. Jag va inte där (såklart!) för jag har bättre saker för mig. Vi fick tbax våra svenska djur-berättelser idag och jag fick starkt VG på den lilla uppgiften... Vi fick oxå tbax våra Matte och NO prov som vi gjorde förra veckan. På matte-provet fick jag 27/29 rätt och på NO:n fick jag 12/18 rätt. Hehe, hde inte pluggat till något av proven. Har haft en bra dag annars, förutom att lunchen sög så det blev massa sallad och keso till lunch. Vi hade oxå uppspel på musiken idag och jag vet inte om det gick så bra för oss, vi va så dåliga (tycker jag) att jag satt och gömde mitt ansikte för det va så pinsmat dåligt. Alla satt nästan och spelade för sig själv, nu ska inte jag sitta och skriva att jag va så jäkla grym eller att jag ägde de andra, för ärligt talat - jag va oxå helt ur takt ibland, på slutet ville jag bara stressa igenom allt för jag ville bli klar någon jävla gång. Men,men nu är det gjort och jag slipper bekymra mig mer om den låten någonting mer.

Vi hyrde en film(jag & farmor) som jag har velat se jätte länge - Franklyn. Jag tyckte den va bra, men det va ingen film som man kan missa en kvart på för då fattar man ingenting.

Sist, men inte minst, skulle jag vilja säga ett stort TACK till både Emma och Hanna som hjälpt mig med mitt konstanta strulande med min header. Hanna tar åt sig äran för den förra jag hade och Emma tar åt sig äran för att hon hjälpt mig fatta hur man byter den. Som sagt - TACK! Love you both.

But I love you to people, good night!

Snabbis.

Torsdag, hade spanska prov direkt på morgonen, tror det gick hyfsat iaf. Fick tbx SO-proven idag och jag fick -
VG!!! Fast jag satsade på MVG men man ska va nöjd att man inte fick IG. Har jobbat på min nya header typ hela kvällen, så nuu ska jag ta en dusch.
Tack o go natt! :*

091021

Idag har jag haft en bra daag, hade en sådan igår också. Va och shoppade med Mamma på kvällen bara vi två. Det va jättemysigt och jag gillade det verkligen. :D Fick en ny vinterjacka och är evigt tacksam.
Har precis kollat på Grey´s Anatomy och det va som vanligt. Ska snart gå och kägga mig, ska bara farmvillea lite först...
Nästa vecka är det LOOOOOOV!!! Skönt, jag ska sova så mkt som möjligt. ♥

Go natt :*


Hallo

Jag vet,mitt lilla inlägg igår va futtigt mennu kommer det mer!
Jag kan tyvärr inte gå längre bak än tills i måndags. Det hände tyvärr ingenting intressant då.
Tisdag - jag kommer hem från skolan, mamma kommer med posten. Jag har ett paket att hämta ut från posten - från Fazer konfektyr AB. Skumt tycker jag och mamma blir alldeles till sig för att vi misstänkte att det va choklad. Jag hämtar paketet och kommer hem. Öppnar det med en kniv från köket. Det första jag ser när jag öppnar paketet är ett vikt A-4 papper med tuttifrutti logon på. Jaa, det gick upp för mig vad jag hade gjort. Mamma tar paketet från mig och tar bort pappret och utbrister - EN MOBIL!!! DEN VILL JAG HA! (på¨ett ungefär). Jag va med i en tävling i somras nämligen där man skulle ta en sommarbild och jag kom 4:a. :D
Så nu har jag beslutsångest...

Bidrag nr 1

Bidrag nr 2

Bidrag nr 3

Onsdag - VECKANS GARV - Piyarat hade en riktigt skum dröm, den handlade om att vi(klassen) satt i klassrummet och vi hade Torris. han hade lagt en chokladbit på varje plats. På ena hälften va den normal och på den andra hälften va det könshår på. Rebecca och Medya delade på en chokladbit, Medya tog den normala biten och Rebecca tog biten med Manges könshår på. Det sista Piyarat kommer ihåg är att alla blir gröna i ansiktet. Varpå Vicky frågar om killar har hår på hela könsorganet eller bara "i fläckar".
Efter NO:n frågar Piyarat samma fråga - till magnus. Han svarar vad hon menar med "över hela". Hon säger "korven oxå?" Han säger att man inte har hår överallt utan på ett visst ställe.

På torsdagen hände det typ ingenting, vi hade bara ett So prov.

Fredag - Åker hem till min pappa och provar på tennis för första gången, det va svårt men kul.

Lördag - Vi åker och spelar först ca 1 timme badminton och efter det frågar han om jag vill prova squash. Jag säger "varför inte?" Så han försöker lära mig squash medans Stina kör lite styrketräning.

Söndag - Vi ska ta upp Bamse på land, fast jag sover i klubbstugan medans dom gör det (oups) och sen slappar vi och hyr en film - Ghoast town. Den va bra.

Måndag - Jag bloggar om mitt ibland meningslösa liv medans jag lyssnar på Foo Fighters.

KRAM! :*


Okej.

Nu bloggar jag äntligen. Jag hinner tyvärr inte blogga mycket. Får försöka imorgon istället (Om det går). IAF PUSS!

FREDAG!!!!

Idag har det varit en bra dag. Just nu sitter jag och lyssnar på ett band jag nyligen upptäckt - Good Charlotte.
Den är så grym att jag tror att till och med fjortisarna skulle kunna lyssna på den(iaf en gång...)
Hur som helst diggar jag låten.

Nog om det, vi har haft jättekul idag fast jag kan inte peka ut någonting specefikt. (Jag stör mig inte på er Medya, kanske ibland men absolut inte ofta!)
Imorgon kommer vi säkert att ha superkul! Jag längtar :D
Annars har jag nog inte mycket mer att säga/berätta...
xo

veckans Garv


Det finns så sjuka människor här i världen - här är några...

Veckans Diss

Regn - blött, kallt och håret blir krulligt.

Veckans Hiss

Jag är tillbax i skolan, även om det inte alltid är så kul...

Höst

Det regnar. Jag tycker att det är såå mysigt! Det smattrar och jag bara njuter.
Det hör till hösten och det är en av dom saker jag uppskattar med denna årstid. Färgerna överallt är också mysiga. Fast det finns undantag med regnet, det är inte så mysigt när man måste vara ute och bli blöt. Man får inte längre gå runt i shorts och linne på väg till stranden för att sola och bada. Men att det har blivit kallare är en utmärkt anledning till att shoppa. Stövlar, tjockare jacka och alla tillbehör behövs.
När vi ändå pratar shopping och skor - jag funderar på uggs. Jag vet, jag ratade dom fullkomligt förra året men man kan ju köpa typ ett par svarta och kanske styla dom? Om jag hittar ett par billiga någonstans tror jag att jag ska göra det...Men det kanske blir som med massa andra grejer jag har velat göra...

Jag är hemma hos min pappa med min farmor ihelgen - jag vet, det är skumt - och igår hade vi hyrt en film och kollade på den En shoppaholics bekännelser som jag har velat se jätte länge! Den va jätte bra och efter den tittade vi på Grease. Den va slut ca halv ett så då gick vi och lade oss och sov. ^^

xo

-.-

Jag vet inte...
Det är så jag känner just nu.
Vi va på någon utställning med klassen idag - vilket större delen va skit tråkit - och jag, Embla, Piyarat, Medya, Victoria och Rebecca hade jätte kul, vi höll på att tramsade och sånt...
Men jag vet inte..,ibland så stör jag mig på vissa för att sen älska dom nästa sekund, det är väldigt förvirrande. Vet inte vad jag ska göra, jag är väl sån antar jag..,lite lätt schitsofren...
Ibland känns livet piss och ibland (oftast) gillar jag det.

Nu lämnar vi det där (för det här inlägget iaf) och nu säger vi hej då för nu.
BYE!


RSS 2.0